Sabtu, 15 April 2017

Sabenerna Mah

Sabenerna mah urang teh geus hoream tulas tulis di blog, horem pustang posting di media sosial, tara aya nu merhatikeun.

Sabenerna mah urang teh teu bisa nanaon, ngan bisa gogoleran bari ngopi jeung udud.

Sabenerna mah urang teh hayang boga pamajikan, tapi hoream bobogohan, teu boga duit, teu boga kawani.

Sabenerna mah urang teh hayang jadi petani, tapi hoream bebelokan di sawah jeung sieun oray kadut.

Sabenerna mah urang teh hayang pisan jadi jelema soleh, getol solat, getol ngaji. Tapi hoream ka cai na.

Sabenerna mah urang teh hayang ngarantau jauh ka luar negri, tapi hayang jeung abah jeung si lingga, si tio ge ajakan.

Sabenerna mah urang teh ngora keneh, tapi geus loba huis jeung tara mandi, jadi kokoloteun.

Sabenerna mah urang teh kasep, tapi euweuh nu bogoheun, jadi goreng.

Sabenerna mah urang teh hayang hirup ti beurang, tapi sok hese sare ti peuting.

Sabenerna mah urang teh parusing, tapi mbung mabok, sieun utah.

Sabenerna mah urang teh jenuh, tapi teu bisa represing ka gunung atawa ka laut, da euweuh baturna.

Sabenerna mah urang teh romantis, tapi euweuh awewena.

Sabenerna mah urang teh teu bogoh ka si sasha, tapi sok inget wae, padah alus aranna.

Sabenerna mah urang teh betah di imah, tapi carekan wae ku ema urang, pisebeleun.

Sabenerna mah urang teh hayang jalan2 unggal sore muru layung, tapi diuk wae di konter, jadi ngalanglayung mikiran hape.

Sabenerna mah urang teh hayang balik deui ka taun 90an, tapi pintu ajaib doraemon teh bobodoan.

Sabenerna mah urang teh unggal rek sare sok inget ka babaturan hiji2, tapi hoream ngahubungi.

Sabenerna mah urang teh teu resep pisan narima telepon, asa lebay jeung teu epektip, sok teu kadengean sorana.

Sabenerna mah urang teh embung gawe di konter, tapi resep nyo'o android, jadi betah.

Sabenerna mah urang teh hayang cicing di gunung, tapi bisi euweuh warung nu buka 24 jam.

Sabenerna mah urang teh resep momotoran turing ka luar daerah, tapi sieun pulisi da teu boga sim jeung helm na leungit.

Sabenerna mah urang teh resep pisan popotoan, tapi tara manggih objekna.

Sabenerna mah urang teh embung disebut Atu, matak hese neangan Dua na, jadi sorangan wae.

Sabenerna mah urang teh teu resep nguseup, tapi resep ngahuleng nungguan nyurunud disorang lundu.

Sabenerna mah urang teh geus bosen cicing di Karawang, da geus jadi kota, loba motor loba mobil, hese meuntas.

Sabenerna mah urang teh resep pisan maen bola, tapi David Beckham na geus pengsiun.

Sabenerna mah urang teh teu beuki huduk bi nyai, tapi sok ngubaran lapar unggal geus subuh.

Sabenerna mah urang teh geus tunduh, tapi teu daekeun ngalenyap, jadi HESE SARE.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar