Sabtu, 15 April 2017

Jadwal Aktipitas Sapopoe

04:30 - Solat Subuh
05:00 - Ngawirid
05:30 - Ngahuduk Bi Nyai
06:00 - Maraban jeung Ngencarkeun Hayam
06:30 - Naheur Cai dinu Hawu
07:00 - Ngopi Hideung
07:30 - Nyeuseuh Pakean di Walungan
09:00 - Kuli Macul atawa Tandur di Sawah Batur
12:00 - Solat Lohor
12:30 - Ngopi Hideung jeung Kulub Sampeu
13:00 - Ngangon Mbe
15:30 - Solat Asar
15:50 - Ngawadang
16:15 - Ngarit Jukut
17:30 - Ngampihkeun Mbe jeung Hayam
18:00 - Solat Magrib
18:30 - Ngaji
19:00 - Solat Isa
19:30 - Ngawirid
19:50 - Dahar
20:00 - Ngopi Hideung bari ngadengekeun Radio Butut
21:30 - Sare
02:00 - Solat Tahajud
02:30 - Sare Deui

2 komentar:

Amelia Fauziah mengatakan...

Fake activity LOL

Atu Alvazettu mengatakan...

Hahahaa, rencana keur hari tua eta teh. Ayeuna mah kukumpul duit heula keur meuli mbe, hayam, jeung pacul.

Posting Komentar